Kajsa Hillbom

NELSON

Ja igår var det Nelsons tur igen, och först kan vi säga att tränsningen gick tusen gånger bättre! Tog inte alls de där 5-10minutrarna som det brukar utan tog kanske 1-2minuter så redan där skötte han sig! Sedan i longeringen gick han också mycket bättre och han kunde även slappna av lite! Sist men inte minst när jag skulle sitta upp och skrittade runt lite på volten vilket gick bra, han lär sig snabbt lille Nelson! kunde få fram honom med skänklarna och flytta in och ut honom lite på volten. Tog även lite trav, var lite vingligt men det ska vi träna upp!
 
På måndag åker vi nog iväg för löshoppningträning! se hur han sköter sig på nya platser! :)
 
 

Status på Tecki

Test red Tecki igår och märkte inte av någon hälta, hon är bara lite svullen nu men inte varm så det tacktas neråt och som det ser ut blir det tävling på Söndag, Hoppas dock att jag kan få hoppa som Junior även denna gång eftersom hon vilat halva veckan och att hoppa 120cm efter detta är inte direkt det bästa... Men vi får se måste ju först prata ihop mig med de andra i laget. 
 
Men tills Söndag ska Tecki bara få ta det lugnt och motioneras inga större krav... Ska ha en häst som gärna vill jobba och hoppa och som det verkade när jag red igår så kändes det som om dessa dagar varit bra för henne så hon fått vila huvudet! 
My Star <3
 
 
 

Nelson Löshoppas

Nelson Löshoppas på riktigt för första gången. Hindret ligger på ca 119