Kajsa Hillbom

Vilodag

Idag är det vilodag även för Tecki så ingen häst riden idag alltså. LilleMan kommer sättas igång vilken dag som helst. Idag, Imorgon vi får se men det blir någon av dem dagarna iallafall!
 
Annars tänker jag fortsätta på mitt spår med tränare. Såklart glömde jag det viktigaste...Men finns mycket nytt också så finns mycket kvar att skriva om det!
 
Hoppas ni vill vara med i den fortsatta diskutionen. Den kommer antingen ikväll eller imorgon förmiddag!
 
Genom att titta på denna bilden skulle ni kunna se att hon är en riktigt sur/diva? ;)
 
 
 
Tycker nog att min lilla tjej skulle blivit en riktigt fin körhäst eller vad säger ni?

Mycket på samma gång

Gårdagens träning gick riktigt bra iallafall för mig...!
 
Tänker inte gå in på detaljer eller vad som hände! Iallafall slutade det med att jag fick privat lektion. Inte klagar jag för det när jag ändå behöver betala samma summa!
 
Iallfall hade vi förbättrat mycket... Han tyckte Tecki var mycket mer harmonisk och att hon var mer avslapnad i allmänhet. Han tyckte även att hon gick bra på hacket så det fortsätter vi att rida på! Sedan var min sits bättre över hindrena. Den är inte super men inte dålig heller! Och bäst av allt hon svängde där hon skulle svänga!
 
Dagens träning var lite smått evighetsbana som man kunde göra dem till en linje oxer, oxer med ett galoppsprång. Bommar på båda kortsidorna en oxer på diagonalen och ett räcke på den andra och sist en räcke, räcke linje med 2galoppsprång emellan. Blev några hinder på 110cm och räcket låg nog på 120-130cm och det hoppade hon kalas!
 
Så sjukt laddad inför första tävlingarna med båda hästarna, Tecki ska ju till Älmhult så länge mamma inte jobbar! och LilleMan ska till Nybro bara mamma hittar någon som kan byta skift med henne! då hon jobbar morgon, Ska ju bara rida första klassen.
 
 

Träning!

Ikväll är det träning igen. Tequila är den som ska med. Blir kul efter att bara ridit massa dressyr nu i 1månad med den hårda backen. Blir dock att rida på hacket efter att hon haft sår på båda sidorna i munnen, Vet dock inte hur dem kommit dit. Inga tänder eller bettet sitter i den höjden. 
 
Så hacket får det bli, Intressant att testa hur hon är på det nu. Red ju på det i början när hon hade haft vargtänderna och då var det inte fint för fem öre. ser man på filmer tycker iallafall jag att det har som rollkur fast jag inte håller i tyglarna. 
 
Men har ju ridit på det i några dagar nu och då har det känts mycket bättre iallafall. Så vi får se hur vi tar oss igenom dagens träning och övningar, det lär bli intressant med en glad häst.
Fina zacke med flätad man och lånat schabrak... Såklart glömde man det hemma!
 
För gullig när man är liten 11år och C-ponny ryttare. Typ 3:e Lokala tävlingen eller något i den stilen :)
 
En annan sak jag tänkt på är att mina hästar oftast har öronen utåt ner dem hoppar... :P