Kajsa Hillbom

Dagens to do:

Imorgon är det äntligen första tävlingen. Så idag ska det packas, smörjas och tvättas. Tequila ska bli tillfixad knoppad och duschad. Imorgon kör vi... Dags att åka och leka igen!
 
Idag ska Tecki ut i skogen och springa av sig lite gran men även göra lite mjukgörande arbete så att hon förhoppningsvis är allärt imorgon. 
 
Annars besår dagena av att göra lite små läxor så har sista dagarna på lovet, blää men det är något man är tvungen till. 
 
Hoppas ni kommer ha en bra dag. Måste verkligen bli bättre här och börja skriva mer... En vecka kvar till Göteborg är det nu iallafall!!!! Whiii längtar!
HV-Polot kommer får klä min ädla springare imorgon tillsammans med hennes HV-Polo benskydd och förhoppningsvis en huva.
 

GÖTEBORG 1/3!!

Blir Göteborg även för mig nu då!! Känns super åker buss tidigt på morgonen så är jag där en heldag och åker hem efter sista föreställningen. 
 
Ska mest kolla och lära mig av de stora ryttarna men såklart får man ju gå på mässan också... antar jag. Ni som varit där tidigare vad tycker ni är bäst med GHS? Har ni något tips till en antagligen vilsen stjäl? Något man kanske inte ska missa eller så? 
 
Ska iallafall kolla på ett PS-träns och ev. ett par Soft Up's i första hand, Har inte mycket pengar att gå på så får ta det jag tycker är viktigast först iallafall ;) sedan kanske ett panndband följa med, det vet man aldrig ;)
 
 
Någon av er som läser min blogg som ska dit?

Träningen igår gick…

Helt och hållet super duper bra. Fick mycket beröm och trots lite små missar här och där så känns det hur bra som helst inför tävlingen på söndag. Känns bra när man gör rätt och faktiskt tränar på rätt sätt och på rätt saker. Så det är bara att träna vidare på det här och bli ännu bättre, för då kommer vi snart vara uppe på större hinder :D
 
 
Här är lite från träningen iallafall... haft lite problem med uppladningen så det är därför detta inlägg är försenat :)