Kajsa Hillbom

Frame!

då har vi anlänt till vår utgångspunkt för veckan, Tecki är skrittad och nattad och pigg var hon med efter sin 6-7 timmars långa resa.
Nu ska även jag sova, avgång 06.30 för att äta frukost och hämta häst och sen bär det av mot Sundbyholm och första tävlingsdagen av 5st.

GOD NATT hälsar jag från Dalarna/Västmanlands gränsen

Avresa imorgon!!

Teckis saker är nu packade, LilleMan går för tillfället i en hage men två andra 4åringar. Bara mattes saker som ska packas och sedan är vi klara för en vecka med Riksmästerskap på Sundbyholms Travbana.
 
Så imorgon är det bara att göra sig iordning för en vecka hos släkten uppe i Dalarna där tecki ska få spendera sina kommande nätter.
 
Klasserna för veckan blir en 1m som en kollarunt klass sedan blir det 110 rakt igenom under resten av veckan med en klass per dag... Nu ska vi ha Kul!!!
 

Ölands Mästerskapen 2013

Vad ska man säga, min lilla tecki bara fortsätter att leverera helt enkelt.
 
Som vanligt var hon iallafall slö till en början under igångridningen och framhoppningen men inne på banan piggnade hon till och kom runt grunden felfritt så fick ut och vänta på omhoppningen där jag red in henne för mycket på hinder nr.2 så hon fick det med frambenen och bomen föll ner men är inget annat en nöjd över rundorna, hamnade dock precis utan för placering igen men man kan ju aldrig vinna om man ite sattsar lite;)
 
Men helt tomhänt blev jag ju inte iallafall utan Tecki fick köra ett ärevarv hon med då vi blev ÖM mästare för Juniorer så nu har man även en pokal som står här hemma :)