Kajsa Hillbom

Från P&J

Här kommer filmer från gårdagens P&J starter. 
 
Som jag skrev igår är jag mycket nörd med min ridning, just då jag är mycket för att backa av ända in i hindret vilket jag inte gjorde idag utan red så vi fick våra frammåt lägen och det gör mig mer en stolt över mig själv! Tecki vissade sig även från sin bästa sida så då kan man ju inte klaga där heller.
 
Here you go...
 
 
 
 

En vecka senare

Efter en vecka med riktiga dåliga pass på Tequila så gjord vi två mycket fina rundor på 1m i dagens P&J. 

Idag red jag verkligen som jag ska, hittade bra lägen och red något passivt och bromsade inte mer än nödvändigt. Så för dagen är jag medmänniskor nöjd över vår insatts då jag på träningen i onsdags red kasst, verkligen! 

Snart börjar tävlings säsongen drar igång, första blir Nybro där vi hoppar 1m 105cm.

Annars då. Auto går från klarhet till klarhet. Traven har verkligen blivit hur bra som helst och nu ska galoppen som även den blivit bra bli ännu bättre för trots att hon nu jobbar bra är det ändå inte tillräckligt utan hon ska bli snäppet bättre ändå! 

Nelson går när vädret tillåter vilket det just nu inte gör, tyvärr. Men annars är han ändå i en god form och växer och grodas till den stora pojken han en dag ska bli!

Det var min uppdatering för inatt. Ska kolla klart på filmen jag kollar på nu och sedan blir det sängen. 


Vi bygger upp

Nu är det i full gång med att bygga upp min egna hemsida, där ni bland annat kan hitta länkar till bilderna jag tagit på tävling (dock bara 2013) men även lite annat smått och gått!
 
Vill ni besöka den checka då in via "Denna Länk" 
 
Tar gärna emot kretik och förslag till sidan och denna bloggen kommer fortleva som den gör nu!
 
Nelson för snart ett år sedan... tiden går fort