Kajsa Hillbom

Nästan klar

Hann med tre hästar under förmiddagen och fram tills att mamma skulle bli hämtad.
 
Först ut var Bugatti, för hans del blev det en skritttur med mig och lilla Wille i sadeln. Kunde ju ta med Wille då Bugatti är en snälla av mina hästar när det kommer till att det inte hela tiden ska gå fort utan man kan lyssna på mig som ryttare! Bugatti skötte sig iallafall bra och tog allt med en nypa salt när lilla wille inte riktigt tyckte det var så roande att sitta uppe i sadeln. När vi kom tillbaka gick jag in i paddocken och och tog lite trav och galopp medans lilla Wille fick sitta på våran "uppsittningslåda" undertiden där han var duktig och lugn. Även bugatti skötte sig och var mer avslappnad idag så det börjar gå frammåt!
 
Näst på tur var Nelson, han fick ett tömkörnings pass även idag och kommer få det några dagar framöver. Idag låg fokuset på yttertygeln så han skulle bli mer balanserad och inte luta sig inåt i svängarna vilket han gärna gör... Annars kom lite av hans tjuvande fram idag men löste det bra och han gick bra och blev riktigt fin. Blir han ingen hoppe häst blir han iallafall en Dressyr häst, Dock hoppas jag ju på en liten terränghäst men det får tiden utvisa!
 
Efter passet tog jag in honom och fixade med hans hovar.  
 
Tredje ut blev Tecki som fick leka lite i paddocken i form av en liten hinderbana med bland annat lite olika former av slalom. Sedan fick även hon komma in och bli lite ompyssalad.
 
Snart ska vi upp igen och då ska Auto få jobba lite tänker att ag gör något utav det jag gjorde med Tecki, lika bra att passa på medan mamma mockar ;)
 
 

Sista och sista

Idag är det sista dagen denna vecka men också den sista denna månaden. Planen för dagen är att snart åka upp till stallet och motionera några hästar, ska även försöka få så många av dem ut i skogen! 

Mamma ska sedan hämtas på jobbet och efter det är det mat, blev sugen på pannkakor så kan hända att det blir det idag. 

Annars ska vi tillbaka till stallet där efter rida någon mer om jag inte hinner med alla nu på förmiddagen annars är det bara att ta in dem och kvälla dem som gäller då, men det återstår att se. 

Men tills dess får ni ha det så bra så hörs vi fram mot eftermiddagen/ kvällen.


Hööks - New in

Hööks nya kartalog har ju kommit, dock vet jag inte om det fanns så mycket nytt och än mindre jag blev sugen på... Men här kommer iallafall det som fångade mina ögon.
 
1.
JHs nya rid byxor är lite blandade känslor för. Dem blå är riktigt snygga medans dem röda är lite "kom och hjälp mig" varning då det röda och begea inte passar så  bra ihop enligt mig...
Sedan priset som för mig är 899:-vilket jag aldrig skulle lägga på dem tyvärr!
 
 
2.
Ponny täcket som har små smileysar, hur gullit är det inte, synd bara att det inte finns över 135cm det gör tyvärr så att bara lilla Tequila kan ha det om jag skulle skaffa det och hon har tillräckligt med fleecetäcken redan.
Dettablir ditt för 379:- inte allt för farligt utan ett helt okej pris (Normal pris)
 
3.
Sedan även schabraket var inte långt i från att det hängde med hem förutom dagen när vi var inne på Hööks men ångrade mig i sista sekund. Ska ju inte tävla på ett tag och så ska veterinärkostnaderna betalas och det vet man inte hur mycket det blir. Men det kommer sitta på mina hästar va så säkra!
Priset för detta är 269:-
 
4.
Kombi borste där det finns ett fack där du kan ha din flätnings utrustning så som flätkam, en ryckkam och 100 st gummiband, som du även får med vid köpet!
Allt det får du för 49:- vilket enligt mig är billigt för att vara hööks! (just nu kan du få den för 29:- om du handlar över 400:- 
 
5.
Stickade tröjor är jag svag för så inte helt konstigt att jag fastnade för denna!
Blir din för 299:- (229:- om du har barnstorlek)