Kajsa Hillbom

Dagens start

Lite mer än halva dagen har gått, och denna dagen började med en Auto med Kolik så det var bara ut och gå samt longera, hon blev bättre så vi åkte hem åt frukost och sedan åkte vi upp igen och då var hon så gott som normalt så tog in henne och Tecki i stallet där jag sadlade Auto och gick upp mot skogen och vände sedan hem igen.

Både Tecki och Auto var lite sega när vi gick upp mot skogen men sedan på vägen hem blev det lite mer fart i dem. När vi kom tillbaka var Auto ännu bättre och såg riktigt pigg ut. Hon och Tecki fick då gå ut i hagen igen.  Tecki blev för övrigt av med bandagen på frambenen efter vet.besöket i lördags.

Antagligen var det förmycket gräs i halmen, det är det ända vi kommer på just för dagen...

Ska snart upp igen och då står lite mer longering av Auto på schemat även Bugatti ska gå röra på sina små ben. Imorgon kommer antagligen hovis och fixar med Nelsons hovar så snart kanske han är på banan igen... 

Får äta lite, gå tillbaka till städningen och sedan åka tillbaka till stallet en stund innan mamma slutar jobba vid halv 9. Så vi får helt enkelt höras senare!


Kommentarer
Postat av: Elin

Jobbigt med kolik! Hoppas det är bättre nu? Jättefin bild :)

2016-01-11 @ 18:20:01
URL: http://katteselin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: