Kajsa Hillbom

För er som vill veta...

Så gick Tecki dubbelnolla förra Lördagen alltså den 4/7, inte nog med det var vi placerade.... men det slutar inte där för vi vann detsutom!!!!! Fattar ni min surhäst som det nästintill bara varit uteslutningar med detta året går in och vinner sin klass, med mer än 5sek marginal desutom! Även dagen efter gick hon som en klocka men mamma rider fördåligt och oplanerat så ett stopp och ett pet men nu har vi iallafall 3st starter på raken med 0fel, 0+0fel och 8fel... Resultaten börjar komma sakta men säkert! Men det blir väl så när man till 90% går som en glad skogsmulle som gärna rullar på i galopp även om mamma sitter och försöker stanna ;)
 
Auto hade dock ingen bra helg utan blev än spänd häst som kom in på banan med en halvstressad ryttare = pannkaka och uteslutning... Tyvärr men denna tävlingen var hon dock väldigt fin på framhoppningen, bara att hon flippade på framridningen när en gick ut ur ridhuset :P
 
Detta ville jag bara berätta, Nelson skulle ha startat men då han krånglade som tusan dagen innan valde jag att göra ett hästbyte samt klassbyte och det lönade sig tydligen kan man ju lugnt säga!!
 
lite bilder och filmer från tävlingen
Kan tillägga att vi hoppade av kanske 1,5m ifrån hinndret(finns i filmen nedan)
 
Världens finaste TeckTeck
 
 
 
från söndagens klass 105cm, kom lite stort på 1an och 8an(första och sista) men helt klart nöjd öven denna helgens resultat!!!!!!!