Kajsa Hillbom

Nästan klar

Hann med tre hästar under förmiddagen och fram tills att mamma skulle bli hämtad.
 
Först ut var Bugatti, för hans del blev det en skritttur med mig och lilla Wille i sadeln. Kunde ju ta med Wille då Bugatti är en snälla av mina hästar när det kommer till att det inte hela tiden ska gå fort utan man kan lyssna på mig som ryttare! Bugatti skötte sig iallafall bra och tog allt med en nypa salt när lilla wille inte riktigt tyckte det var så roande att sitta uppe i sadeln. När vi kom tillbaka gick jag in i paddocken och och tog lite trav och galopp medans lilla Wille fick sitta på våran "uppsittningslåda" undertiden där han var duktig och lugn. Även bugatti skötte sig och var mer avslappnad idag så det börjar gå frammåt!
 
Näst på tur var Nelson, han fick ett tömkörnings pass även idag och kommer få det några dagar framöver. Idag låg fokuset på yttertygeln så han skulle bli mer balanserad och inte luta sig inåt i svängarna vilket han gärna gör... Annars kom lite av hans tjuvande fram idag men löste det bra och han gick bra och blev riktigt fin. Blir han ingen hoppe häst blir han iallafall en Dressyr häst, Dock hoppas jag ju på en liten terränghäst men det får tiden utvisa!
 
Efter passet tog jag in honom och fixade med hans hovar.  
 
Tredje ut blev Tecki som fick leka lite i paddocken i form av en liten hinderbana med bland annat lite olika former av slalom. Sedan fick även hon komma in och bli lite ompyssalad.
 
Snart ska vi upp igen och då ska Auto få jobba lite tänker att ag gör något utav det jag gjorde med Tecki, lika bra att passa på medan mamma mockar ;)