Kajsa Hillbom

Mitt 2014

En liten sammanfattning på året som nu lidit mot sitt slut, ser fram emot ett år med 3st hästar och en massa roliga tävlingar att åka på! Men här kommer en årssumering av 2014
 
Januari: 
Red Tequila och LilleMan som jag hade sikte på tävlingssäsongen 2014, fick hem min nya hjälm från JW och mina HvPolo skydd. 
 
Februari:
Träningarna började på allvar och även Tävlingarna började sättas igång dock fick vi ingen bra start med två uteslutningar, inte den bästa starten precis!
 
Mars:
Åkte på mitt första hästsportevengemang nämligen Göteborg Horse Show, där jag köpte mitt första PS träns och även SoftUps PRO, Tyvärr är det Ps-tränset sålt då det inte passade Tecki! 
Var i Tingsryd och tävlade där vi fick med oss en placering i 1m och sedan ett stopp i 110cm.
 
LilleMan fick ett nytt hem och Nelson kom till mig, Saknar LilleMan men han har faktiskt varit ute och tävlat med sin nuvarande fodervärd en gång vilket jag tycker är superkul, saknar verkligen den stållen! 
 
Div1 började och fick även en placering till i förklassen på Uddenoch även nära i Värnamo där vi tyvärr fick ett pytte pet!
 
April:
Nelson har blivit inriden och kunde skritta trava och galoppera med mig på ryggen! Flög av honom två gånger under samma ridtur på nästan samma ställe men av samma andledning, FÅR!!! 
 
Tävlingarna för Tecki fortsatte och dem fortsatte att gå med blandade resultat men oftast uteslutna eller massor av fel!
 
Maj:
Hoppade Tecki med repgrimma, vilket gick helt okej! hindret slutade tilslut på 120cm, Konstaterade att Tecki fick såren på benen från beskydden då dem var förstora och vi fick då leta Ponnyskydd vilket har funkat bra! Tävlade lite till med blev utesluten i båda klasserna trotts att hon var hur fantastisk på framhoppningen som helst. 
 
Juni:
Hände inte så mycket utan låg största del i hårdträning hjälpte till på våra stora tävlingar klubben har och tävlade några tävlingar som inte gick så bra.
 
Juli:
Inte mycket hände denna månaden tappade motivstionen och tävlingar eller träningar gick inte bra, Nelson gick på bete
 
Augusti:
Bestod av många tävlingar. Sundbyholms Summer Games gick och fick min första nolla på månader vilket gjorde mig överlycklig, sedan tog värmen över och resten av tävlingen gick urkast!
Öm där Tecki och jag hade olika syn på vart min skänkel skulle vara!, V-plast dä jag fick två stycken super rundor i 1m!
 
September:
Nelson sprang ut på Alvaret och där med var hans sommarlov över! dock fick han snart vila igen pga taggar an fick ute på alvaret... Hade haft Tecki i tre år!! Tog körkort!
 
Oktober:
Åkte på vår sista tävling för året... Började rida Auto, Neson sattes igpng på riktigt (bli riden två gånger per vecka) 
 
November:
Auto sattes i hårdträning, Tecki gick lite sporadiskt och Nelson blev riden på helgerna.
 
December:
Auto har utvecklats en hel del och startat två stycken P&J med ett mycket godkänt resultat! Även Nelson har gjort framsteg och ser fram emot våren! Tecki har gått lite halvdant till och från och har även haft en som ridit henne lite då då, när hon får tid och lust. började även med bomarbete på riktigt! 
Fick även mitt första jobb!! så nu ska jag jobba några helger och även på mina sista lov!