Kajsa Hillbom

Med Gorm kom det mycket roligt

Såklart även mycket dåligt också!
 
Men Nelson fick inleda mitt hästår med en tur i skogen och lite terränghoppning på nedfallna träd efter stormen Gorm. Vilket han tyckte var skoj. Dem flsta var inte så höga utan låg runt 50-60cm men ett låg på runt 80-90 samt att murgrönan stack upp som en liten häck uppepå. Han är lite het på gröten ibland och blir sur då och studsar åt alla håll, men han håller sig större delen på mattan iallafall! 
 
Hur eller hur hoppade han riktigt fint och hoppa allt utan tvekan, Så får vi ordnig på denna herren kanske det blir den riktiga terrängbanan en vaker dag! För det skulle han klarar av galant med lite mer träning så vi kan galoppera hena vägen fram till hindret. För just nu orkar han inte riktigt och saktar av och travhoppar det istället, inte mig emot då det är lättare med avstånden då men iallafall, en dag kommer det!
 
En perfekt start på 2016, dagen är inte slut en dock och 2st hästar är kvar denna dagen så snart dags att åka upp! får bli lite ridning i hagen, beroende på om jag hinner/ kan sladda banan lite så det blir lite jämnare!
 
Hoppas ni fått en bra start på året så hörs vi senare!
 
19 Mars 2014
 
Juldagen 2015

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: