Kajsa Hillbom

Dagen som börjar gå mot slutet

Dagen börjar lida mot sitt slut och för dagen blev det 2st ridna Tecki och Nelson. 
 
Tecki blev riden i förmiddags, red ut i grimma och grimmskafft och sadel såklart då det inte går att rida henne annars! Men som vanligt är det någon som är lite för het på gröten! Gick bra till en början men när vi var halvvägs skulle det bara gå fortare och fortare. Varje steg vi gick frammåt gick bara snabbare, men ändå kom vi ingenstans då hon bara stod på stället och bockade och stegrade för att hon inte fick komma frammåt i det tempot hon ville!
 
Nelson blev riden lite senare precis innan skymningen, även han fick komma ut i skogen men med lite sällskap av en i stallet. Blev mest skritt men även trav och galopp och något litet språng över någon enstaka gren. Han har blivit en riktig klippa att rida ut på, är inte mycket som stör honom utan han går fram överrallt inte ens en pressennings bit som fygit i stormen och lagt sig på en av vägarna vi går är farlig utan han klev på den!
 
Ska nu snart in och släppa in dem då fem var lite för tidigt enligt mig att bli nattade så åker dit runt åtta och tar in dem och kvällar dem innan mamma ska bli hämtad! 
 
Imrgon är det antagligen Terränghoppning som gäller, Villken häst återstår att se men blir väl Nelson skulle jag tro! Annars Bugatti... Hoppas kunna få lite bilder men då jag någon hänga med och kunna ta det också... Så vi får se!
 
Annars för vi försöka med några fler att få motion, Auto, Bugatti Dressyr och Tecki som ska skrittas kanskenär någon av dem andra skrittas av. 
 
Men nu säger jag adjö för denna dag och hoppas att vi hörs igen imorgon!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: