Kajsa Hillbom

Älgen lever

Öand är känt för att Älgstammen håller på att dö ut men idag när Bugatti och jag samt en i stallet var ute så träffade vi på fyra stycken, FYRA! 
 
Hur eller hur gick vi nästan runt hela Alvars biten vi har vid stallet villket är en väldigt stort område, hade dock varit bättre om det inte varit isgata på väldigt många ställen!
 
Bugatti skötte sig annars bra, hans första riktiga långtur så han var lite trött mot slutet men det är ju förståligt om man är ute i ca 2timmar. Men öronen var framåt och oftast skulle det gå lite snabbare än vad som var möjligt!
 
Annars har det inte blivit mycket gjort hästarna fick lite varmvatten ute och mockade 6st boxar på en enda skottkära.(Finns folk i stallet som får ut 2st kärror på en av boxarna jag mockade idag tillsammans med resten av boxarna...) 
 
Hur eller hur, slut på skrytandet. Ska snart upp igen, för se om jag orkar rida någon, isåfall får det bli Auto hon behöver röra på sig mest av alla skulle jag tro. Nelson kan få lite förtjänad vilodag. Ev. tar jag Tecki och går runt byn när jag skrittar av Auto om jag är på humör för det. 
 
Imorgon är det Måndag och i vanlig ordning ska jag in till Kalmar hoppas min jacka har kommit till butiken så jag får den samt byta stl. på ett bett  jag köpte förra veckan! Hoppas vi inte behöver vara på kursen allt för länge så man hinner rida medan det är lite ljust. Men antagligen kommer jag behöva tända lamporna.
 
Nog för nu, Vi hörs senare!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: