Kajsa Hillbom

Bugatti Ons. & Tors.

I går blev Bugatti longerad som planerat, han gick bra satte på ett par andra slags inspänningstyglar än tidigare. Han var först lite skeptisk till dem men sedan rullade det på bra! Han stod även uppbunden både före och efter passetoch detta utan några problem, så  lite framsteg allt!
 
Idag blev det "äntligen" ett pass i skogen. Tog den rundan vi rider oftast lite då det är bra varriation på den rundan med blandade gångarter osv, blev även lite terränghoppning överstenmurar och diken och även en och en annan gren som åkt i backen efter senaste blåsten. Men han rullade på fint och hoppen var riktigt luftiga och en riktigt fin språngkurva! 
 
Även idag stod han uppbunden och han stod så stilla och fint trots lite mindre belöning idag, men bara för att han skulle veta när han gjorde rätt! Det är roligt när det går åt rätt håll för tillfället!
 
Imorgon blir det ett lugnare pass i skogen, fast den andra rundan så det blir lite variation! Sedan är det en långtur för att skritta till "grannbyn" och hoppa klubbhoppning!
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: