Kajsa Hillbom

SIHS hur var det?

Jo vi åkte upp på Lördagen runt Lunch kom vi iväg och var uppe där till ca 6-7 och packade in oss och lite så. La oss och kollade på klasserna som gick under lördagskvällen lite grann. Sedan somnade jasom en stock! vaknade till av att jag frös runt 10-11 tiden reste på mig fixade till täcket och somnade om igen! Vaknade runt halv 7 och halvslumrade tills det var dags att faktiskt kliva upp. Skulle åka runt halv8 så vi var vid arenan till kl.8
 
På arenan sedan hämtade vi biljetterna och gick sedan till H&Ms monter för att ämta vårt hejarkit och efter det var vi på mässann tills det var dags att sätta på sig tröjan och bege sig till våra platser vid HMs hejarklack!
 
Vi såg både bra och dålig hoppning som man såklart gör på alla nivåer! Men bäst var nog ändå Betram Allen som gv en en riktig lektion i att släppa på handbromsen och bara flyta på i ett högt tempo utan att få hästen att bli lång så var hästen bara kvick och välbalanseran för minsta grej! Riktigt häftigt att se! Saknade dock Doglas och hade hellre haft honom där och fått sett ännu mer bra ridning! Tyvärr blev det inte så nu...
 
På Mässan sedan då letade vi som tokar efter pannband och ett set med Schabrak och huva till Ida som tillslut fick med sig allt detta utom huvan då den blivit slutsåld... Men 2st Pannband från Kyro Riding Gear och schabraket från Equestrian Stockholm.
 
Själv blev det ett pannband från Kyro riding gear och sedan Bettskivor från Acavallo Blinkers/Focus från Dyon och Elastisk martingal från Schockemöle allt detta fanns hos Charlies! Kollamasken till alla 4a hästarna och även en påse med godis från PS of sweden. Det var det som hängde med mig hem. Det var inte mer än vad som var planerat, bara en vinterjacka som saknades men annars blev det det jag hade på min lista!
 
Det var allt efter att vi var klara på mässan gick vi ut från arenan och letade oss till stationen och ner till tunnelbanan så vi kunde komma tillbaka till huset där vi sov. Skulle tagit  en buss sista biten men vi valde att gå då det skulle ta ugefär lika lång tid och vi kom desutom före bussen! ;)
Sedan var vi även så duktiga att vi glömde att vi skulle ringa när vi kom fram så vi fick komma in i huset och fixa det sista innan avfärden hem... Men vi var nog lite trötta så vi glömde höra av oss så larmet gick igång....Det fick alla ett gått skratt åt iallafall vissa... Ida ringde iallafall sin mamma så att dem kunde ringa till dem vi bodde hos. Så allt löste sig!
 
Vi var hemma runt 9o tiden.
Som sakt nästan bara behövliga grejer. kommer lite mer info om grejerna och även lite utvädering av dem... Vill ni kanske ha det i form av en video?
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: