Kajsa Hillbom

Jobba Jobba...

Inte mycket bloggning och inte heller mycket ridning har detblivit de senaste dagarna pga. Jobb och sedan utbildningen som avlöst varandra, iallafall de senaste dagarna. Hann dock med Bugatti i förrgår och han gick som en klocka! Så vilan han har fått har allt varit bra för honom i både kropp och skjäl för han var riktigt härlig att sätta sig upp på! Och fårtfarande kan han stå uppbunden som vanligt utan större problem!
 
Så av hästarna som är igång, Nelson, Auto och Bugatti känns alla riktigt fräcsha och fina! Tecki ska i gång i det närmsta, beroende på hur hennes ben ser ut när jag kommer upp så ska vi ut på en promenad, Hon harfått ett sår längst ner vid kronranden som antagligen blivit inflamerat så ska upp nu på fm och kolla till det och se om det blivit något bättre. Hoppas på det för tanken var att alla skulle få komma ut på sina egna vis under dagen!
 
Annars kommer dagen inte bjuda på så mycket utan det blir stallet och ev, städa rummet men det är om jag orkar. Hästarna får allt gå i första hand! 
 
Ska även skriva om SIHS Kan ni gissa vad som finns i påsarna nedan?
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: