Kajsa Hillbom

26 December

Började med Bugatti idag som fick en uteritt, var ett tag sedan nu! Red en runda i skogen hoppade över en nedfallen gren. Gick även in på betet där det finns en linje med 3 nedfallna grenar som vi avslutade med, han var riktigt glad och lycklig med öronen framåt hela tiden! 

Åkte sedan hem och åt lite mat medan hästarna åt sin lunch för att sedan åka upp igen och rida Nelson.

Han fick gå som igår men lite utökat, linjen på tre småhinder med 3 galoppsprång mellan varje och även två hinder på diagonalen så man kunde hoppa det i mitten på långsidan. Han gick bättre än i går och var riktigt balanserad och gick lugnt i mellan hindrerna. Avslutade med snett igenom mitten hindret snett igenom som han gick kanon över och travade där efter av. Blev även lite duschad så nu är han lite finare igen. 

Tecki fick massage och veterinär tiden är så gott som bokad så förhoppningsvis hittar vi något då. Men hon har kvar bulan på högersidan av korset iallafall efter att hon gick omkull förut om dagen i paddocken...

Auto har tappat sin sko så hon fick vila.

Detta var min dag, hästarna är klara så nu kan vi glo på tv:n hela långa dagen inte för att det är sp många timmar kvar av detta dygn!

Undrar även om ni har något filmtips? Brukar gilla tonårsdrama/romantik så gärna något inom det.

Annars ha en bra kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: