Kajsa Hillbom

Det radas upp med en massa debuter!!

Debuterna tar aldrig slut!! Eller jo nu är dem nog det för i år, men vem vet?? Kanske blir det någon mer!
 
Hur eller hur var vi i Olofström i söndags, Tecki hoppade en 105cm och gjorde det bra på 1a och 2a hindret sedan slutade ryttarinnan på ryggen att rida och då sa hon tack och adjö helt enkelt!!
 
Auto där emot går in i 105cm och nollar, dock väldigt många nollor så ingen placering, men rundan var bra och hon sög värkligen på hindrena! Och sväga kunde hon också nu ska bara det ihop med lite längre galoppsprång komma så blir det super!
 
Men Auto fick ju hoppa en klass till en 115cm som då fick bli en ny debut, blev stirrit på framhoppningen (hon är lite mötesskygg) så valde att hoppa lite lägre så vi kom in med ett gott självförtroende vilket vi också hade! Hon hoppde riktigt bra, red iväg henne lite på några hinder och var lite halvtaskig mot henne in i kombinationen men hon löste allt super och vi kom tyvärr då pga mig i mål med 12fel! Men vad gör 3st pet när hon hoppar fantastiskt och att hon själv inte är vad med höjderna för 5öre, testade att hoppa 125 dagen innan och då flög jag nästan av då hon rev det och blev förbannad så hon flög rett upp i luften och smällde mig på käften! 
 
Detta med hoppning är något Auto börjat fatta nu och hon gör framsteg varje tävling vi kommer på! Men nu blir det lite lägre klasser året ut med Div2 i Västervik nu på Söndag och antagligen Final v.44 i Växjö (Ligger 1 efter omg 1 & 2) sedan får vi se vad det blir mer eller om tävlingsåret är slut där!
 
Nu kommer iallafall filmerna på Auto från i helgen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: