Kajsa Hillbom

Bugatti på tävling

Igår var vi ju då på tävling i "grannbyn" Så vi var 2st som skrittade dit tillsammans tog sådär en halvtimme att skritta... 
 
Bugatti då, detta var första gången han var på tävling, förutom årstesterna som liten... Men han skötte sig toppen och det var lite som om han inte gjort annat! Framridningen gick bra och även dt lilla vi hoppade fram, han hadeen egen framåtbjudning och glad som bara den över det nya lilla äventyret. Inne på banan sedan var han fortsatt fin, publiken var lite läskig men inget som påverkade allt för mycket. Hoppade även till lite av applåderna  som ryttaren innan fick men han lugnade sig snabbt!
 
Självabanan gick fint, han hoppade bra och gjorde allt som förväntades av honom! Fick ett stopp, var mot publiken och glömde yttre skänkel så han gick vid sidan men resten var hur bra som helst! När vi var klara var det bara att vänta på att dem andra i stallet skulle bli färdiga så vi sedan skulle kunna gå hem. Under väntan var han lika glad som under ritten och ville gärna ha sig en och en annan godisbit! Även skrittturen hem gick bra men han hade nog gärna velat ha lite mer tempo ;)
 
Idag blir det vilodag!
 
Bild från filmen
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: